Nu stiu ce e in atmosfera in ultima vreme, insa eu asa ceva n-am pomenit de cand ma stiu.Am mai vazut pe vremuri, copil fiind, in timp ce urcam pe scari spre rezidenta proprie, asemenea dovezi de blonzime, dar rar, nici macar o data pe an nu erau.
Insa in ultimele 2 saptamani, dat fiind spiritul de observatie din dotare, am descoperit 2 seturi de chei tronand in usile vecinilor (nu a alora batrani, ci a alora tineri, la 30 de ani). Bineinteles ca m-am distrat oleaca, apoi am pus mana pe sonerie si am apasat hotarata. O data. Si inca o data. Si iar. Iar. Nu vine nimeni, mai sun o data. Pe urma aud miscare din spatele usii. E ok: o sa-si recupereze cheile, ma gandesc. Apoi se deschide usa si din spatele ei rasare un cap care ma priveste curios, nestiind care este motivul pentru care insist sa-i deranjez. In secunda doi, inainte sa apuc eu sa-mi termin povestea cu “v-ati uitat cheile in usa”, vecinul realizeaza ca in dreptul ochilor / urechilor lui troneaza prin atarnare cheile, le apuca rapid si le scoate din yala, apoi afiseaza cel mai inocent, distrat si tamp zambet larg pe care l-am vazut vreodata. Textele murmurate dupa asta is prea putin importante, comparativ cu acel zambet de nepretuit afisat anterior.

Acuma, serios, care o fi motivul pentru care sa te grabesti atat de tare sa intri in casa, incat sa iti lasi cheile in usa?!
ps: si un funny iphone fail din aceeasi categorie:

4 Responses so far.

 1. roscata says:

  >Am vazut si eu de cateva ori faze de astea… pana le'o intra careva in casa… de curiozitate :))
  Era o tipa, aici, care isi lasa cheile de la masina in incuietoarea de la portiera, am ras cu lacrimi… a stat masina 3 zile asa.

 2. Ioana says:

  >Bine ca a stat masina cuminte, ca poate daca avea personalitate proprie pornea singura la plimbare!
  Apropo de masini, am vazut o data pe langa un Kaufland o masina cu usa larg deschisa. Nimeni pe langa ea. 20 de minute mai tarziu, cand am iesit din magazin, masina tot acolo, usa deschisa, nici un proprietar. Pacat ca nu stiu si deznodamantul…

 3. Copila blonda says:

  >Şi noi mai lăsăm aşa cheile de la casă, dar noi avem curte, iar poarta e tot timpul încuiată

 4. Ioana says:

  >Avantaje si dezavantaje de fiecare parte 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.