300 km, o nunta faina + o zi la cabana = reteta unui weekend fain, dar obositor.

Ce bine e sa fii alaturi de prieteni, ce bine e sa stii sa traiesti clipa si sa savurezi evenimentele din viata celor dragi.

S-a mai dus un weekend, urmeaza o noua saptamana de lucru (in care avem o invitatie la pedalat prin Cluj), toamna isi intra tot mai tare in drepturi si tot mai putin grade se trezesc peste zi sa ne incalzeasca.

Se zice ca ne asteapta trei zile de intruneric din cauza cometei Elenin, insa parca nu-ti vine sa te opresti din sistemul in care esti angrenat ca sa stai sa analizezi, sa faci calcule si sa iei masuri. Ce-a fi a fi. Am supravietuit unei eclipse, am dansat la trecerea dintre milenii si cate si mai cate. Suntem asemenea satenilor din povestea cu copilul care pazea oile si se distra alertand satenii ca a venit lupul, pana cand, intr-o zi, cand chiar a venit lupul, nimeni nu l-a mai crezut.

Va doresc sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!

ps: nu uitati ca am 4 carti din colectia Sherlock Holmes de dat aici

Later edit: Sambata am vazut oameni care adunau nuci. Apoi am vazut tigani (da, tigani, m-am uitat bine) in vreo 3 sau 4 locuri de pe traseul nostru care adunau gunoaie in saci menajeri, mari. Frumos, nu?

sursa 1, 2

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.