Nu stiu cum se face ca, tocmai atunci cand imi planific sa fac ceva fain, apare ceva neasteptat si-mi da planurile peste cap.

Probabil stiti ca a inceput Comedy Cluj in 14 octombrie si ca ne tot face sa radem pana in 23 octombrie. Unii au fost la un film, altii la mai multe. In blogosfera curg reviewuri peste reviewuri si eu… eu asteptam sa merg aseara la film. M-as fi dus inca din 14, dar cand nu se poate, mai bine nu forta lucrurile. Asadar, ajung acasa de la servici si ma pregatesc sufleteste de mers la film. Incantata, entziasmata, ce mai: in sfarsit reuseam sa ajung si eu la un film – “Visul lui Adalbert”!

Toate bune si frumoase pana cand… dintr-o eroare complet minuscula, ciorba mea (care trebuia sa fie gata la timp ca sa pot merge la film) a decis ca nu-i place sa stea in oala. Asa ca, fara sa stea pe ganduri, mi-a facut un mini foc de artificii de toata frumusetea, iar singurul lucru pe care l-am visat eu in urmatoarele ore a fost o bucatarie curata 😀

Si pentru ca vreau ca macar voi sa mergeti la film, ma gandeam la un concurs. Spune-mi care dintre filmele de la Comedy Cluj de anul asta ai vrea sa-l vezi si de ce, si poti fi unul dintre cei 3 castigatori a cate 2 bilete la film.

Castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul random.org si ii voi anunta la ora 18, azi.

11 Responses so far.

 1. Mihai says:

  Acum mi-am adus aminte de Comedy Cluj. Am vazut afisele sapt trecut si ma gandeam ca ar fi intresant sa ma duc macar la un film, dar am uitat.
  Tocmai m-am uitat si peste ce filme concureaza. Ar fi fost fain daca puteam sa vad mai multe, dar nu se poate. Asa ca daca ar fi sa aleg unul as zice “Four Lions”, suna destul de interesant.

 2. spi`oana says:

  vreau vreau vreaaau Mutantii Spatiului pentru ca pare sa fie o animatie altfel decat ce am vazut acum cu monstrii & struff.

 3. Mihai LAbo says:

  Eu as cam tare vrea sa ma duc lathe Infidel . Am auzit ca e film fain si mi-a fost sugerat cu caldura 🙂 Am inteles ca e astazi de la ora 21 . Am discutat blatul cu random.org deci … deja am facut loc in programul de diseara pt film . Mersi
  🙂

 4. Razvan says:

  “Boogie Woogie” stiu ca a fost un film pe care am vrut sa-l vad la cinema, dar n-a fost sa fie? Imi ziceam atunci “Poate data viitoare?” … sa fie aceasta acea “data viitoare”?

 5. Zuperinho says:

  Noi vrem sa mergem la urmatoarele:
  1. Eu, ei si Lara – vineri 20:00 – Victoria -> sperand sa vedem o nebunie mai mare decat la noi acasa si sa para mai frumos acasa

  2. Lipit de tine – sambata 15:00 – Victoria -> dupa summary pare foarte fain filmul

  3. Fetele Yakuza nu plâng niciodată – duminica 11:00 – Arta -> poate invatam si noi sa nu ne plangem pentru nimicuri

 6. Stela says:

  Chiritele merita vazute pe ecran mare 🙂

 7. Anda says:

  Eu vreau Chirita, catagoric Coana Chirita
  pt ca tare imi aduce aminte de vremurile de glorie cand eram eu coana Chirita, mie dor de rochiile mele, de calul meu de lemn, si normal ca de dragul meu baiet Gulita-Gugulita

  Uhhh
  Iata-ma-s ispravniceasa, Dorul meu s-a implinit
  Ce vis-ce vis frumos si fericit!

 8. Nicoleta says:

  Mai am si eu cateva bilete de dat. “Necastigatorii” pot sa apeleze la mine.

 9. Madalina says:

  Mie mi se pare interesanta “Viaţa lui Brian”. Cum e in realitate urmeaza sa vedem. Pentru Comedy suna destul de bine scenariul in care un tip trece milimetric pe langa o soarta importanta.

 10. […] avut un timp scurt pentru concurs, insa am avut si […]

 11. Ioana says:

  Va multumesc tuturor pentru participare!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.