Mie-mi place sa dansez, chiar daca timpul se incapataneaza sa-mi demonstreze ca nu am vreme de asa ceva. Iar salsa e unul din dansurile pe care le-am prins din mers si care m-a cucerit iremediabil.

Asa ca ieri, cand am primit un mail ce ma instiinta ca urmeaza, la Cluj, The International Salsa Summit 2012, m-am bucurat si intristat in acelasi timp (bineinteles ca m-as duce si eu, dar trebuie sa ma dau serios peste cap ca sa reusesc sa-mi schimb programul).  Insa poate mergeti voi si o sa-mi povestiti si mie cum a fost 😀

Asadar, in atentia dumneavoastra (click pe imagine pentru marire):

“AIRE Dance Company in colaborare cu Josue Joseph te invita in weekend-ul 23-25 martie la un eveniment inedit:
– vizionare LA EPOCA I – The Palladium Era
– vizionare LA EPOCA II – Lost Rhythms in Salsa
– casting, auditii si filmari pentru LA EPOCA III – Movements in Salsa
– workshopuri
– petreceri

Participantii la eveniment vor avea parte de workshopuri atat cu regizorul si instructorul international Josue Joseph, cat si cu instructori autohtoni. De asemenea, cei prezenti sunt indemnati sa participe la auditii si filmari pentru Movements in salsa, film ce va aparea in august 2013. Filmarile se vor face atat in timpul cursurilor cat si in timpul petrecerilor, asa ca va asteptam sa ne distram impreuna!Vizionarile, petrecerile si workshopurile vor avea loc la Hotel Topaz, str. Septimiu Albini nr. 10, iar programul complet al evenimentului va fi afisat curand.Pass-uri:
– FULL PASS – 70 lei (workshopuri + auditii + vizionare filme + petreceri)
– PARTY PASS – 40 lei (vizionare filme + petreceri)

Cazare:
– Hotel Topaz – 120 lei – camera dubla / noapte cu mic dejun inclus

Inscrieri:
– contactati-ne pe adresa aire@airedancecompany.ro
– mesaj privat la http://www.facebook.com/septimiu.cernat

Pentru o mai buna desfasurare a evenimentului, inscrierile se vor face pana cel tarziu joi, 22 martie, ora 12.00

Despre Josue Joseph si LA EPOCA:

JOSUE JOSEPH, regizor, producator si instructor, fiul basistului Alfonso “Panameno” Joseph din era Palladium, si-a petrecut copilaria in preajma unor muzicieni legendari ca Tito Puente, Celia Cruz si Israel “Cachao” Lopez. Josue produce muzica si filme pentru o clientela internationala, si este des invitat sa tina cursuri de Mambo traditional, Cha cha cha si muzicalitate, promovandu-si astfel si filmele in toate colturile lumii. Pentru partea a treia a documentarului, el doreste sa uneasca dansatori din cat mai multe tari.

La Epoca – Palladium Era este prima parte a documentarului si vorbeste despre muzica latino si ritmurile sale, dansuri latino si cei mai mari muzicieni ai anilor 1945 – 1966, epoca de aur a dansului Mambo si a Palladium Ballroom din New York.

La Epoca – The Lost Rhythms in Salsa prezinta analize detaliate despre stilurile afro-latino (salsa, mambo, son, guaguanco) si arata cum fiecare melodie a fost construita pentru a fi dansate pe diferite ritmuri de Salsa On1, Salsa On2, Palladium On2 sau On-Clave.

More info:
Event
Organizatori: AIRE Dance Company, Cluj Napoca
La Epoca

 

Ce ziceti? Suna bine? 🙂 Hai ca pana in 22 martie va mai puteti gandi 😉

 

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.