Sunt oameni care nu stiu sa piarda: fierb de invidie, se supara, fac urat. Competitiile cu oameni de acest gen nu sunt tocmai placute, chiar daca tu esti cel care castiga.

Il felicit pe Cristian Gog pentru titlul de “Cel mai talentat roman” castigat in urma celei de-a doua editii a “Romanii au talent”, dar vreau sa-l felicit si pe Mihai Petraiche pentru felul lui de-a fi, dincolo de talent si alte cele. Nu stiu cati dintre voi ati observat bucuria sincera de pe chipul acestuia cand s-a anuntat castigatorul marelui premiu. Nu s-a uitat urat, nu a fost invidios, nu i-a fost ciuda, ci s-a bucurat!

E mare lucru sa poti sa reactionezi astfel intr-un moment cu atata incarcatura emotionala, e mare lucru sa te poti bucura sincer pentru cel care a castigat si sa intelegi ca orice sentiment negativ nu-si are sensul intr-o competitie de acest gen.

sursa imagine

5 Responses so far.

 1. spi`oana says:

  Si eu am vrut sa scriu aseara despre acelasi lucru. No` lasa ca dau numa share

 2. Foarte buna observatia, bravo!
  Putini romani fac precum Mihai.
  Este trist, dar adevarat…

 3. Cartonic says:

  Sentimentul negativ n-a fost decat din partea publicului care a reactionat dubios cand s-a anuntat castigatorul. In fine, desi cred ca erau multe numere care puteau castiga, n-am nimic cu tipul. Bravo lui!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.