I-am auzit prima data acum doi ani si i-am ascultat intensiv timp de trei saptamani, cat am fost in sesiune. M-am indragostit de muzica lor si de ceea ce transmit prin aceasta. Bine, sunt si roz (pink), dar nu stiam asta in momentul in care le-am ascultat pentru prima data melodiile. Asa ca nu aveam cum sa le ratez concertul care, practic, aproape ca-mi batea la usa de aproape ce era.

Nu vreau sa pun accentul pe faptul ca sala a fost pe jumatate goala (au existat zvonuri de vreo luna conform carora nu ar mai fi bilete de vanzare), nici pe problema de sunet de la finalul concertului si nici pe dezamagirea de a nu reveni pe scena la final, la cererea ropotelor noastre de aplauze.

Imi plac foarte mult ca sunt colorati, dar uniti. Imi place stilul muzical pe care il adopta, dar cel mai mult imi place ca traiesc fiecare sunet al melodiei la intensitate maxima. Nu stiu care sunt trairile lor interioare cand sunt pe scena, insa publicului transmit o gama intreaga de emotii, buna-dispozitie si pofta de viata. Dupa cateva melodii, uiti pur si simplu de toate grijile cotidiene si te lasi dus intr-o lume minunata.

Pe parcursul concertului, a existat cate un moment muzical dedicat fiecaruia in parte – pianist, violonist s.a.m.d. – oferind astfel publicului sansa de a vedea si cunoaste fiecare membru al formatiei.

Am ramas profund impresionata si de faptul ca au vorbit in romana si, chiar mai mult, au cantat o piesa de-a Mariei Tanase. Mai rar un asemenea respect manifestat pentru publicul tau!

Eram de-a dreptul euforica la sfarsitul concertului si super incantata ca i-am vazut! Sincer, va recomand cu drag sa mergeti sa-i vedeti daca aveti ocazia!

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.