Cat e de greu sa gasim bijuteriile potrivite pentru fiecare ocazie? Si cat de mari trebuie sa fie cutiile de bijuterii ca sa poata gazdui toata colectia noastra?

Desi de cele mai multe ori am brizbrizuri colorate gata pregatite pentru a fi asortate tinutelor cotidiene, cand vine vorba de un eveniment mai important aleg de regula bijuteriile din argint. Sunt mai usor de asortat cu orice tinuta, au o gramada de modele si achizitionarea unui nou set nu-ti rupe buzunarul. πŸ˜€

Si va povestesc toate astea pentru ca am gasit un magazin in buricul Clujului care are preturi foarte bune la bijuteriile de argint! Bine, preturile astea bune mai is reduse si cu 38% si stocurile se inoiesc aproape saptamanal, asa ca va recomand cu drag sa mergeti sa vedeti si voi ce gasiti pe acolo.

“Rachel’s Gallery” se numeste si il gasiti pe strada Matei Corvin, la numarul 2-4, vis-a-vis de Restaurantul Intim (sau pe straduta de langa Rialda, pe partea dreapta, in caz ca nu stiti foarte bine zona). πŸ™‚ Sunt puse in geam si afise cu reducerea de 38% la argint, asa ca ar trebui sa il gasiti usor. Programul e intre 10 si 18 in timpul saptamanii, iar sambata e pana la 16.

Sa aveti o zi frumoasa! πŸ™‚

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.