Azi am invatat inca o data ca oamenii sunt rai. Invidia e pe primul loc in topul sentimentelor unora si nu rateaza nici o ocazie sa arate asta.

Azi am invatat inca o data ca viata e mult mai usor de trait atunci cand o faci in locul altuia. Problemele par banale, se rezolva intr-o clipita, insa singurul vinovat pentru situatia in care te afli esti tu. Din exterior, nu exista imprejurari nefaste sau circumstante atenuante, ci doar decizii gresite pentru care meriti sa fi pus la zid.

Azi am invatat inca o data ce inseamna increderea si cat de importanta este aceasta.

Azi am invatat inca o data ce mult conteaza sa ai prieteni adevarati alaturi de tine, care sa te ajute, sa te inteleaga, sa nu te judece pentru orice si sa-ti dea voie sa ai o zi buna chiar si atunci cand ziua lor e rea.

Azi am invatat inca o data lectia prostiei: nu te pune cu un prost, pentru ca te va face sa cobori la nivelul lui si te va bate cu experienta. Din pacate insa, in situatii de genul asta, de la un moment dat disperarea isi poate spune cuvantul iar prostul devine exponential mai curajos. Ca norocul ca pentru toate exista un sfarsit insa!

Azi am invatat din nou ce inseamna familia, cat de mult conteaza o incurajare sincera venita la momentul potrivit si cat de mult rau poate sa faca orgoliul care face act de prezenta in contexte de genul asta.

Azi am invatat multe.

ps: Iar de azi, o stea in plus de pe cer ne vegheaza. Odihneste-te in pace, Bunicule!

sursa imagine

Categories: aberatii dezordonate

One Response so far.

  1. […] mari parti a familiei a avut loc, insa nu in cele mai fericite imprejurari. La doua luni de cand Bunicul a plecat, a plecat si Bunica. Azi, cand ar fi implinit 96 de ani, ne-am adunat sa ii zicem “La multi […]

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.