E foarte fain sa te intalnesti cu prietenii si sa va aduceti aminte cum era pe vremea cand zilele erau de doua feluri: sesiune sau vacanta, fara griji si responsabilitati prea serioase, doar voie buna, glume si jocuri de societate. Facem pe gazdele cu schimbul sau, cand ne-am saturat de aceleasi canapele, covoare si gustari, ne intalnim in oras.

Aseara a fost una din zilele alea in care am iesit in oras. Eu am jucat Monopoly, iar el a jucat 66 si table. 😀 (Inca n-am invatat cum se joaca 66, desi il vad jucand de cativa ani. Cred ca asta nu e un joc pentru mine.) Si am ras atat de mult si atat de bine incat ma dor si acum obrajii. Nu credeam ca poti face febra musculara de la ras!

Iar pe langa doza de buna dispozitie si bateriile incarcate cu care m-am ales aseara, am descoperit un nou loc in Cluj unde se bea o ciocolata calda de-li-cioa-sa! Pentru ca oricat de buna ar fi compania sau jocul, perfectiunea nu se poate atinge decat asezonata cu o ciocolata calda foarte, foarte buna! Si pentru ca dezmatul sa fie complet, ne-am delectat si cu pizza. (Minunat, acuma imi lasa gura apa…)

Oricum, toate au fost cum au fost pana cand Gog a inceput sa faca ce stie el mai bine: trucuri. Si spun asta pentru ca, oricat de sceptica as fi, nu pot intelege cum a facut multe dintre chestiile de aseara. Cel mai tare m-a uimit cand a rupt coltul unei carti de joc si a “disparut-o” deasupra unei gume dintr-un blister sigilat (! stiti si voi blisterele cu gume de mestecat, nu?) si atunci cand marul unui iPhone a inceput sa se plimbe pe spatele telefonului, sub indrumarea atenta a celui care zambea din ce in ce mai larg, pe masura ce ne picau noua fetele si cascam ochii a mirare si uimire…

apartament1

Asa ca va recomand sa mergeti si voi la Apartament 1, sa gustati ciocolata calda si sa uitati de toti si toate! Iar in caz ca nu vreti sa jucati Monopoly, 66 sau table, sa stiti ca mai au si Catan si inca ceva jocuri pe care n-am apucat sa le identific de ocupata ce eram sa-mi fac hoteluri. O, da! Hotelurile mele din Balta alba, Pantelimon si Cotroceni! :-))

sursa imagine

2 Responses so far.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.