V-am povestit de echipa care a pornit la plimbare cu bicicleta pe caldurile astea teribile aici.

Acum va spun ca desenul de mai jos este cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in totalitate cu bicicleta. Asa-i ca au desenat o lamaie foarte frumoasa? 🙂

15-august

Cei patru biciclisti au parcurs 2500 de kilometri pe drumurile tarii, in 29 de zile, ca sa poata desena lamaia asta, iar in timp ce strabateau tara (aproape) in lung si-n lat, au si povestit despre asta pe paginile lor de Facebook, pe care va invit sa le vizitati si lecturati: Alexandru Grecu, Cristian SoareIrina Ifrim si Ruxandra Bunea.

Infografic final_Ciuc Radler Romania Activa

Mi-a placut initiativa Ciuc Radler – Romania Activa, mai ales pentru ca a incurajat iubitorii sportului pe doua roti sa sustina echipa care a pornit la drum in 18 iulie, insotindu-i pe portiuni de drum, la libera alegere.

Lumea in care traim e prea sedentara si prea trista. Miscarea, sportul si plimbarile in aer liber ar trebui sa fie ceva comun, insa momentan raman doar un vis frumos, la fel ca spatiile amenajate pentru ele.

Totusi, ma bucur ca vad tot mai multe biciclete in trafic. 😉 Si nu in ultimul rand, felicitari, Ciuc, pentru idee!

sursa imagine

Categories: diverse, practic, senzatii tari

2 Responses so far.

 1. Petty says:

  ar fi fain daca ar respecta si soferii romani biciclistii :)) in ultima incercare pe bicicleta era sa fiu lovit de 2 ori.. chiar daca eram pe linia de biciclete..

  • Ioana says:

   Ce spui tu siii… ar fi si mai fain daca biciclistii (tot mai multi in ultima vreme) ar cunoaste legislatia. Am vazut multi care au tupeu in loc de minte… 🙁

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.