Zambetul e contagios. La fel si buna dispozitie. Iar cercetatorii spun ca simpla ridicare a colturilor gurii trimite creierului un impus de a secreta hormonul fericirii, fiind astfel foarte usor sa ne imbunatatim starea de spirit. Incearca si tu: trage tare de colturile gurii in sus! Te simti mai bine? Iti recomand sa faci exercitiul asta in fiecare dimineata, de preferat cand suna alarma telefonului si-ti vine sa arunci cu el cat colo. Bineinteles, oricand pe parcursul zilei repetarea exercitiului e benefica!

Trebuie sa te atentionez insa ca daca exercitiul este executat pe strada sau in birou, exista marele risc de a contamina persoanele din jurul tau! Din pacate, efectul este temporar, insa nu ne-ar strica sa fim putin cate putin mai veseli in fiecare zi. 😉

In caz ca nu te-am convins ca merita sa zambesti, da-mi voie sa mai imi incerc o data norocul:

Fiecare zambet de-al tau poate aduce alte zambete pe fata unor oameni! Deoarece Colgate Romania doneaza cate un produs pentru fiecare zambet de-al tau incarcat in aceasta aplicatie in contul celor de la Crucea Rosie, si astfel, zambetul tau se transforma in ajutoare pentru oamenii care au nevoie de ele!

Eh, acum te-am convins? 😀

ps: mai multi posesori de zambete gasiti si aici 😉

Leave a Reply


Recent posts

Tu de unde iti...

Posted on Jul - 25 - 2017

1 Comment

Liniste

Posted on Jul - 14 - 2017

4 Comments

Siguranta copilului in masina...

Posted on Jul - 6 - 2017

0 Comment

Bucuriile lumii inconjuratoare

Posted on May - 11 - 2017

4 Comments

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.
  • Din dragoste pentru decoratiuni