>Ieri am fost la cumparaturi… vreo 5 ore jumate, spre disperarea picioarelor mele care au depasit orice record de stat pe tocuri incontinuu (peste 14 ore) si a cardului care cred ca e de 3 ori mai subtire de la atata trecere pe la POSurile magazinelor.

Sa nu va inchipuiti ca am reusit sa iau cadouri la toata lumea… nici vorba. Ieri a fost de-abia inceputul. Macar ma bucur ca am reusit sa stric banii doar pe chestii de care [chiar] aveam nevoie si nu pe tot felul de nimicuri sau noi suporturi de praf… 🙂
Si am vazut ca a inceput o super-campanie, intr-un moment tocmai bun: in vreo 5 minute a fost impanzit centrul comercial de vreo cativa [muuulti] oameni care imparteau fluturasi: FII TREAZ DE SARBATORI! [campanie dedicata reducerii consumului de alcool de sarbatori].

In fine, am cam deraiat de la subiect. Intr-unul din super-hiper-mega-merketurile vizitate, caserita avea un nume in ton cu sarbatoarea ce ar fi frumos sa ne patrunda in piele si suflete , si anume Craciun.

Vad eu ecusonul cu numele si colturile gurii mi se ridica incet. Astept frumos sa ajung la rand, dupa care incep frumos:
Buna seara. Deci dumneavoastra sunteti doamna Craciun!
Buna seara. Da. De ce? [nu s-a prins inca despre ce e vorba]
Pai sa stiu si eu cu cine trebuie sa vorbesc. [doamna s-a blocat putin, lumea din jurul meu a inceput sa intinda urechile, prietenul meu nu intelegea de ce ma leg de biata femeie…]
Despre…?
– [razand] Cui sa-i dau scrisorica sa fiu sigura ca primesc ce vreau de la Mos Craciun anul asta… [evident, nu?!]
[o clipa de pauza, pe urma hohote de ras: si din partea doamnei, si din partea auditorilor, si din partea prietenului]
Aaaa… Da, cred ca sunt cam singura din zona care chiar are ceva concret in comun cu Craciunul…

Momentul a fost memorabil, hohotele de ras la fel, dar faptul ca am scos-o pe doamna din monotonia scanarii produselor si a incasarii banilor, pentru a o delecta cu o mica gluma, se incadreaza in momentele reclamelor “unele lucruri sunt de nepretuit, dar pentru restul folositi Mastercard”.
Categories: amuzant, Craciun, povesti

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.