>Daca pe ziua de astazi n-ati gasit nimic sa va distreze sau ceva sa va delecteza macar, nu de alta, dar, dragii mei, e vineri, incepe weekendul, afara e cald si frumos, si, teoretic macar, motivele astea ar fi indeajuns de bune incat sa punem de-un chef [acum o saptamana am avut banchetul… la ora asta faceam ultimele pregatiri legate de tinuta si coafura… intre noi fie vorba, de-abia astept sa treaca licenta asta afurisita ca sa reorganizam banchetul senyumkenyit]. In fine, m-am departat de la subiect sengihnampakgigi

Credeti ca vecina voastra e a dracului?
Atunci ce ziceti de asta?
“O femeie de 98 de ani a primit titlul neoficial de “Cea mai rea vecina” in Marea Britanie.

In ciuda varstei, Mary Plaisted din Southampton a reusit sa terorizeze vecinii, politia, personalul medical de la spitalul de urgenta, ba chiar si-a bagat cativa vecini in spital.

Primii care au luat masuri au fost politistii. Acestia i-au taiat telefonul dupa ce au fost sunati de sute de ori de femeie. Ofiterii spun ca femeia suna doar de amuzament, nu avea niciun motiv serios.

Au urmat serviciile sociale de urgenta, care ii instalasera un buton de panica in apartament. L-a apasat de 500 de ori in prima luna.

Victimele s-au inmultit si in vecinatatea casei. Femeia se plimba si isi insceneaza caderi, cersind atentie din partea vecinilor. la inceput unii au sarit sa o ajute. Cei mai slabi de inger au ajuns la spital. Aveau nevoie sa primeasca tratament anti-stres, pentru ca le sarea inima mereu cind o vedea pe babutza plonjand.

Cireasa de pe tort e pusa in propria casa, in care bate permanent cu bastonul in pereti si in tevi. Cum plangerile s-au intetit, magistratii din localitate au decis sa o mute din casa unde sta, iar acum i se cauta o locuinta de unde sa nu mai poata deranja pe nimeni. “Nu am facut nimic rau ca sa fiu mutata. Nu am cerut ajutor decat atunci cind aveam nevoie”, s-a plans Vecina din Iad unui ziar local.
22.05.2009″

sursa

Categories: anti-rid

2 Responses so far.

  1. LZ says:

    >Am inteles. Ce vecina?! Dar mai ales ce iad!

  2. Copila blonda says:

    >La multi ani, rozsaunnu! :)) Am mai lasat un comentariu, nush de ce nu apare 🙁

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.