>

Am fost la Bastionul Croitorilor aseara, la Vernisajul 18-55, unde mi-am incantat privirea cu fotografiile facute de Adi Hadean, expuse intr-un mod original, respectiv cu niste mancaruri alese gatite, bineinteles, tot de el, si cateva soiuri de vin de la Casa Serve.
Acuma sincer, omul asta e tare talentat: pe langa ca murim in fata monitorului cand vedem ce gateste (cred ca de-asta zice el ca nu e multumit niciodata de calitatea pozelor lui cu mancare, pentru ca nu s-au inregistrat inca victime :-“), are talent si la facut fotografii. Razvan Marc ne-a povestit putin despre cat de simplu si firesc pare fotografiatul atunci cand autorul e Adi Hadean: ai zice ca indreapta pur si simplu aparatul si face instantanee, dar el sta si analizeaza mult inainte unghiuri, umbre si alte cele. 🙂

Fotografiile sunt expuse pe peretii Bastionului si la ultimul etaj al acestuia, iar, spre surprinderea multora, nu sunt decat vreo 3 cu mancare, iar explicatia acestui fapt este ca “in lumea asta sunt mult mai multe lucruri decat mancare”. Trebuie sa mergeti sa le vedeti, oricum, iar pana in 12.06 inclusiv. aveti posibilitatea Iar daca vreuna dintre fotografii va face cu ochiul, sa stiti ca o puteti lua acasa si, mai mult decat atat, o ajutati si pe Alia sa traiasca. Iar de aici deducem ca Adi e si generos, nu numai talentat. Cam greu de gasit oameni de-astia in zilele noastre, iar eu ma tare bucur ca l-am cunoscut.
Aici gasiti poze de la vernisaj si aici mai puteti citi despre el.
Iar pentru ca e marti, si mai avem nevoie de energie ca sa ajungem pana in weekend, va dau un sfat:
Fiti purtatori de zambete! 🙂
Categories: arta, recomand, timp liber

2 Responses so far.

  1. hadean says:

    >mulțumesc

  2. Ioana says:

    >Si eu iti multumesc! 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.