Ne-am intalnit acum mai bine de 17 ani. Nu ne-am placut de la prima vedere, insa in timp ne-am obisnuit sa ne petrecem timpul impreuna. Pe masura ce cresteam, imi era ciuda ca ne despartim in vacanta de vara si de-abia asteptam toamna ca sa ne reintalnim.

Anii au trecut, iar noi am crescut, in felul nostru.
In ultima vreme, obligat-fortat ne-am acordat mai multa atentie ca de obicei: pierdeam noptile impreuna, impartaseam acelasi factor de stres si credeam ca nu se va termina niciodata. De fapt, nici nu ne-am gandit cum va fi cand nu vom mai fi impreuna, cand ne vom transforma in simple amintiri a ceea ce a fost candva.

Iar acum, ca s-a terminat, mi-e greu sa cred ca nu vom mai petrece timpul impreuna… Pare ireal faptul ca, dupa 17 ani, am terminat cu scoala. Ce o sa ma fac eu cu atata timp liber? Dar cu lipsa factorilor de stres suplimentari?

Ieri mi-am sustinut lucrarea de disertatie, insa dupa cat m-am stresat pentru ea, inca mi-e greu sa realizez ca s-a terminat. Pisca-ma, te rog, sa ma conving ca nu visez!

7 Responses so far.

 1. Razvan says:

  >Stai linistita. Urmeaza un alt factor de stres: jobul πŸ™‚ iar factorul asta e cel mai mare agent stresor din lume… Enjoy your little vacation.

 2. Ioana says:

  >Vacanta? Da' de unde :-))
  L-am cunoscut si pe domnul job acum vreo 4 ani si ne-am certat putin la inceput, dar acum incepem sa ne intelegem :-))

 3. roscata says:

  >Propun ca, de acum, cu timpul tau liber sa faci ceea ce nu ai avut timp pana acum. Fa sport, deseneaza, scrie, compune ceva, leneveste, ce stii tu mai bine πŸ˜€

 4. Ioana says:

  >Am foarte multe in plan: quilling, facut bijuterii, terminat de citit teancul de carti adunat pe noptiera, invatat php sa.
  Dar pana una alta, urmeaza o perioada de relaxare πŸ™‚

 5. tesla says:

  >Intr-adevar, acorda-ti pentru inceput o perioada de relaxare, altfel o sa-i duci doru' πŸ˜‰

 6. Ioana says:

  >Sa speram ca voi reusi sa fac loc unei perioade de relaxare de fiecare data cand am nevoie de ea.
  Iti multumesc de vizita!

 7. […] iulie cand mi-am sustinut lucrarea de disertatie nu constientizam ca s-a terminat. 12 ani de scoala, 3 de facultate si 2 de master. Am trecut prin toti. Am crescut, […]

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.