In urma cu aproape doua luni Editura ALL a inceput o campanie ce incurajeaza lectura si voluntariatul. Mecanismul de functionare a acesteia se baza pe interactiunea dintre bloggeri si cititori: primii scriau cate o recenzie la cartile pe care si le alegeau si aceasta primea 15 minute de voluntariat, iar comentariile primite la acea recenzie, daca aveau legatura cu cartea sau cu campania, mai primeau cate 3 minute.

Azi este ultima zi a campaniei, ultima zi in care comentariile voastre aduc inca 3 minute de voluntariat. Pana acum, s-au facut aproximativ 210 recenzii si s-au strans cam 8.000 de minute de voluntariat. Trei bloggeri, cei care au adunat cele mai multe minute de voluntariat, vor alege si beneficiarii orelor de voluntariat.

Daca vreti sa contribuiti si voi cu 3 minute de voluntariat, puteti comenta la una din cele trei recenzii facute de mine sau la una dintre sutele de recenzii facute de alti bloggeri. Iar daca vreti sa va cititi o carte si nu aveti idei, puteti trage cu ochiul pe grupul vALLuntar si sa cititi cateva recenzii pana gasiti ceva ce sa va fie pe plac.

Ii felicit inca o data pe cei de la Editura ALL pentru initiativa si va multumesc si voua, tuturor celor care ati contribuit cu cateva minute la voluntariat!

Recenziile mele sunt:

250 de retete din arta culinara chinezeasca

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

Cartea retetelor pentru bebelusi si copii

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.