Un nou trend care castiga tot mai mult teren la petrecerile de botez din zilele noastre sunt ursitoarele.

Mai multe domnite imbracate in rochii de epoca pun in scena o scurta piesa de teatru, menita sa starneasca rasete si buna-dispozitie in randul invitatiilor si sa ii ureze copilului sa aiba o viata buna, sa fie sanatos, frumos, destept s.a.m.d. Momentul e deosebit si rupt din povesti parca, daca ursitoarele isi joaca bine rolul.

Partea faina e ca ursitoarele nu pleaca dupa ce isi termina de jucat piesa, ci raman sa se ocupe de copii invitatilor de la botez. Ca no, la nunta nu prea iei copiii cu tine, dar la botez ii iei. Sau cel putin asa am vazut ca se face. Iar copiii fermecati deja de sceneta si de tinuta ursitoarelor sunt foarte usor de convins sa stea pe langa ele, sa le asculte si sa se joace cu ele. Mai ales pentru ca au grija de fiecare copil in parte, schimba jocurile cand se plictisesc copiii de ele si stiu cum sa-i ia ca sa nu existe conflicte si sa nu se apuce de plans / urlat dupa parinti.

Nu stiu cat e de scumpa “afacerea” asta, insa cu siguranta copiii sunt cei mai castigati de pe urma lor: indiferent de cat de buna e muzica, de cum e mancarea sau de vremea de afara, cineva le acorda toata atentia, schimba jocurile cand vor ei cauta sa ii impace pe toti. Iar parintii pot sta la o poveste linistiti 🙂

Voi ce parere aveti de acest nou trend? V-ar place sa aveti ursitoare la botez? … sau la nunta? 😀

sursa imagine

Categories: asa-s copiii, diverse, nunta

5 Responses so far.

  1. Mie nu îmi place acest trend și nu voi avea ursitoare nici la nuntă, nici la botez. Nu îi văd rostul.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.