Un sfert de veac. Cumva ma simt batrana (a se citi mai aproape de varsta a doua decat de adolescenta), cumva ma simt la inceput de drum. Se anunta a fi un drum frumos, plin de provocari si incercari, insa presarat cu satisfactii si impliniri pe toate planurile.

Azi am primit o gramada de urari care m-au bucurat si mi-au amintit de fiecare om frumos si special pe care l-am cunoscut si pe care il am in jurul meu, iar pentru asta va multumesc. Si va multumesc ca v-ati rupt o clipa din ceea ce ati intreprins azi ca sa va ganditi la mine si sa imi transmiteti gandurile voastre frumoase si bune! Azi a fost o zi minunata si datorita voua!

Multumesc, S! :*

Unii fac rezolutii la Revelion, insa eu prefer sa le fac la aniversarile mele. Asa pot vedea cum s-au schimbat lucrurile si cat de bogat a fost anul ce-a trecut. Iar de data asta pot spune cu mana pe inima ca vorba aia din popor cu “nu aduce anul ce aduce ceasul” e foarte adevarata! Casuta mea virtuala are un an de cand e pe .ro. 🙂 Acum un an si un pic ne-am mutat impreuna, iar acum ne pregatim sa ne mutam intr-un apartament mai mare. Am trecut in mai putin de un an de la statutul de iubita la cel de logodnica si apoi la cel de sotie.

Viata e plina de surprize si de multe ori nu te intreaba daca esti pregatit prentru schimbare, ci te ia direct pe sus si te pune in fata faptelor implinite urandu-ti “Succes!” sa te descurci cat mai bine in noile conditii! Depinde de noi daca ne adaptam acestora si daca vom avea cunostiintele necesare de a ne folosi la maxim de fiecare imprejurare.

Pana una alta, viata e roz! Ceea ce va doresc si voua! Si va multumesc inca o data pentru urari!

7 Responses so far.

 1. NightOn says:

  La mulți ani! 🙂

 2. Minnie says:

  La Multi Ani!
  Multi ani fericiti si toti sa fie numai în roz!

 3. lindemona says:

  La multi ani!
  Multa iubire, fericire, sanatate si putere, iar toate dorintele sa ti se indeplineasca >:D<

 4. […] Ioana. Hai că a picat exact ca un cadou de ziua ta, chiar daca au trecut deja câteva zile de atunci. […]

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.