Esti student?

Am primit un comunicat de presa care te intereseaza cu siguranta si pe care imi doresc sa-l fi primit acum cativa ani, pe vremea cand eram inca studenta. Insa pentru ca la mine n-a fost sa fie, te rog pe tine sa profiti de ocazie si sa-mi povestesti cum a fost!

PRbeta

Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenți

În perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta împreună cu Romtelecom organizează workshop-uri de comunicare online oferite gratuit studenților, la nivel naţional. Workshop-urile se desfăşoară în 4 centre universitare mari din România: Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca și oferă stagii de internship studenților participanți.

Destinatarii acestora sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. „Scopul acestor workshopuri este să aducă un plus de valoare informaţiilor primite de studenţi la şcoală. Ne dorim ca ei să înțeleagă cum se face o strategie de comunicare, cum se implementează și cum se monitorizează munca. De asemenea, vor oferi studenților posibilitatea de a experimenta diverse metode de lucru, prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu o serie de companii din fiecare oraș. Aceste companii vor oferi internship-uri studenților care participă la Workshop-urile PRbeta” afirmă Oltea Zambori, unul dintre organizatorii workshop-urilor PRbeta.

Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti în domeniu, au ani de experienţă în spate și  sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec, Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la  Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

La Cluj-Napoca, perioada de desfășurare a cursurilor este 12 noiembrie 2012 – 17 noiembrie 2012. Cursurile se desfășoară cu o frecvență de 1/zi, timp de 6 zile. Fiecare workshop se desfășoară pe durata a 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor. Interviurile au loc în perioada 5 noiembrie – 9 noiembrie. Fiecare workshop, din cele patru desfăşurate la nivel naţional, durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, durează câte patru ore și prezența este obligatorie.

Studenții se pot înscrie în perioada 22 octombrie – 3 noiembrie, completând formularul creat special pe site-ul evenimentului, www.workshops.PRbeta.ro. De asemenea, se mai pot înscrie trimițând un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro, care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe, alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care s-a înscris. “Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”, susţine Cristina Puţan, unul din organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Evenimentul este organizat cu susținerea City Plaza Hotel, Siemens și cu sprijinul KissFM, 24FUN, Best Jobs, AIESEC,


Cristina Putan
PR Specialist

0753.450.239

www.PRbeta.ro
www.cristinaTM.net

Facebook|Twitter|LinkedIN

Grabeste-te, inscrierile se incheie maine!

Mai multe detalii despre PRbeta poti gasi pe pagina lor, pe Facebook sau pe Twitter. Tot aici poti gasi si raspunsuri la intrebari tale 🙂

Categories: recomand

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.