Toti meritam o sansa!

Anul acesta a fost primul an in care Romania a fost reprezentata la Paralimpiada de la Londra.

In 8 – 19 septembrie 2016 va fi Paralimpiada la Rio de Janeiro, iar acum, pentru ca au experienta unei competitii de acest gen, tinerii au inceput sa se pregateasca si mai serios pentru aceasta. Pentru multi dintre noi, patru ani inseamna mult. Pentru ei, patru ani de pregatire e putin. Si nu e doar Paralimpiada competita pentru care se pregatesc, pentru ca in fiecare an au loc concursuri la care ei vor sa participe (prin intermediul acestora se castiga puncte de calificare la Paralimpiada). Insa cel mai important este ca ei nu vor doar sa mearga la competitii, ci vor sa invinga!

Si sa stiti ca se cauta noi sperante pentru participarea la Paralimpiada din 2016! Pe langa inot, atletism, ciclism, tenis de masa si powerlifting, sportivii se vor antrena si in sporturi noi precum judo, futsal, tir cu arcul si tenis in scaunul cu rotile.

Partea neplacuta din aceasta poveste nu este faptul ca acesti copii au nevoi speciale, pentru ca sunt ambitiosi si stiu sa pretuiasca viata si tot ce au mai mult decat multi dintre noi, ci faptul ca fara bani, nu se poate face performanta! Olympus Dairy Industry este in continuare alaturi de copiii cu nevoi speciale, astfel incat parteneriatul lor cu Comitetul National Paralimpic a fost prelungit pana in 2014. Ca sa va faceti o idee, e nevoie de 15.000 euro pentru echipament. Primaria Cluj le-a oferit 5.000 de euro si inca 25.000 euro pentru competitie anul acesta.

Programul oficial paralimpic pentru 2013 va fi anuntat la inceputul anului viitor.

Ma simt onorata ca am avut ocazia sa ii cunosc pe acesti tineri, mai ales pentru ca avem lucruri de invatat de la ei, si le doresc sa li se indeplineasca dorinta de a ajunge pe podium la Rio!

Multumesc Oxygen PR pentru ca va implicati in astfel de proiecte si pentru ca mi-ati dat ocazia sa ii cunosc pe acesti oameni minunati!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.