Asta e una dintre afirmatiile pe care nu am facut-o de multa vreme. In primul rand, pentru ca timpul mi se pare ca s-a comprimat si nu-mi ajunge ca sa fac tot ceea ce vreau, iar in al doilea rand, pentru ca de fiecare data cand as ajunge intr-o faza de genul, m-am obisnuit sa fac ceva.

Citesc o carte.

Tu cand ai citit ultima data o carte?

Eu mereu cochetam cu cartile din biblioteca alor mei si, in functie de titlu, coperta si descrierea cartii, faceam o lista cu cartile pe care vreau sa le citesc. Apoi le mutam frumos pe noptiera si, de fiecare data cand aveam ocazia, ma cufundam in povestea lor, relaxandu-ma si uitand de toti si toate. Mai nou, cam 90% din cartile pe care le am (in format fizic) sunt citite si mi-au ramas cele de pe Kindle sa le savurez. 🙂 Plus ca mai sunt o gramada de carti despre care mi-au povestit prietenii si pe care as vrea sa le citesc.

bookshelf

Si, mai nou, am prieteni care scriu. (Nu prieteni noi care scriu, ci prieteni care s-au apucat de scris.) Imi face o deosebita placere sa fiu printre primele persoane (sper eu ca nu si ultimele, mai ales ca unii au talent si tare as vrea sa vad concretizarea povestii!) care lectureaza acele randuri.

Iar daca am chef de citit, dar nici una dintre cartile pe care le am nu-mi trag cu ochiul, iau la rand blogurile oamenilor dragi mie. Ca doar si ei scriu povesti si, mai mult decat atat, ma pun la curent cu ultimele evenimente din viata lor. 🙂

Asa ca, numai timp sa fie, ca material de lectura este suficient! 🙂

ps: Cea de-a doua editie a campaniei vALLuntar s-a bucurat de un deosebit succes, iar in urma ei vor fi plantati 632 de copacei. Inca o data, Editura ALL merita felicitari!

sursa imagine

16 Responses so far.

 1. Demult nu am mai zis că mă plictisesc. Am atât de multe cărţi de citit, reţete de testat, prieteni de vizitat, locuri de văzut, articole de scris, flori de îngrijit, căţei de alintat.
  La cât de multe cărţi am, mă tot întreb când le voi citi pe toate.

 2. petty says:

  ma plictisesc…
  nah not really haha ma joc God of war Ascension…

  632 de copacei 🙂 ar fi fain daca mai multe parti din cluj sa aiba tot mai multi copaci(chiar daca cei 632 nu au fost in cluj) gen gheorgheni.

  • Ioana says:

   Esti culmea! Unde o sa se mai construieasca vile, malluri si cladiri de birouri daca se planteaza copaci? 😀

 3. Ruxandra says:

  Astazi am terminat de citit o carte care mi-a placut foarte mult. Inca nu am apucat sa scriu un articol despre ea. De plictiseala nu prea am timp, ca nu am cand sa ma plictisesc. In general timpul nu imi ajunge.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.