Am si eu o curiozitate, daca-mi permiteti: de ce cititi bloguri?

don't you read my blog

Am fost intrebata in mod frecvent acest lucru si nu am stiut ce sa raspund. Eu le citesc pentru ca imi sunt dragi oamenii care scriu, pentru ca imi place stilul celor care scriu, pentru povestile pe care le gasesc si pentru ca mi se par interesante sau intrigante subiectele abordate. Si din multe alte motive care nu-mi vin in minte acum.

Dar voi, voi de ce cititi bloguri? (In general, nu neaparat pe al meu in particular, desi mi-ar place sa stiu ce va aduce inapoi in casuta mea virtuala. :-D)

sursa imagine

Categories: aberatii dezordonate

14 Responses so far.

 1. Unele bloguri pentru documentare, alte bloguri pentru relaxare!

 2. Maria Elena says:

  Citesc blogurile in general pentru ca imi place ce scriu “posesoarele” acestora. Sunt dezbatute subiecte interesante,aflu lucruri noi,imi fixez informatii utile si pentru socializare.
  Citesc blogul tau, pentru ca l-am descoperit intamplator pe facebook si pentru ca subiectele abordate de tine sunt din cele mai divers.Este ca atunci cand ne permiti,noua , cititorilor, sa citim in jurnalul tau zilnic> Este o senzatie deosebita,foarte placuta,amuzanta si instructiva! Esti o persoana deosebita si imi place cum scrii ! πŸ™‚

  • Ioana says:

   Mama, ce de complimente! Iti multumesc mult! πŸ™‚
   Si ma bucur mult ca iti place ce / cum scriu! πŸ˜‰

 3. Imi place sa ma regasesc in starile, framantarile, frustrarile, trairile altor oameni, ca si mine. Ma informez, cer pareri, ma incarc cu optimism sau plang, daca simt nevoia. Imi da acea senzatie ca nu sunt singura care trece prin diverse situatii: nervi, bucurie, melancolie, dor, dragoste, etc.

 4. Yamasha says:

  pentru informare/ dezbatere!! de cele mai multe ori sunt in fata colegilor de la munca cu filmuletele funny, cu stirile, cu toate nebuniile…

 5. Eu citesc bloguri in primul rand ca sa fiu la curent cu toate. Le am impartite pe categorii, iar noul reader, aka Feedly mi se pare senzational.

  Pe multi ii cunosc personal si stiu ca merita sa citesc aproape orice scriu ei.
  Pe restul ii citesc pentru pur si simplu imi place. Este, daca vrei, un altfel de presa online. Mult mai interesanta cu subiecte mult mai variate.

  Pe tine te citesc pentru ca scrii sincer si despre orice. Nu oricine poate scrie despre orice. in plus, mi-ai fost recomandata, de mult, ca o fata buna πŸ™‚

 6. ella says:

  Cred ca tocmai mi-ai dat o idee de post πŸ™‚ Am o gramada de motive.
  Sunt bloguri pe care le citesc ca sa imi descretesc fruntea (si aici se incadreaza si al tau), altele le citesc ca sa aflu despre ultimele noutati si tipsuri din categoria fashion & beauty :-). Sunt bloguri de unde efectiv invat sa gatesc niste bunatati de te lingi pe degete. Altele ma invatata sa zambesc, sa infrunt problemele cu mult curaj,,,
  Si lista e lunga. πŸ™‚
  Cred ca fiecare blog in parte, e cumva…o lectie de viata. Cel putin pentru mine!!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.