Toamna se numara bobocii, de obicei, insa echipa PRbeta numara studentii (din anii terminali licenta / master) de la facultatile de Marketing, Comunicare si Jurnalism care profita de workshopurile de comunicare pe care le organizeaza.

Studentii au ocazia sa invete comunicare online de la cativa dintre cei mai buni specialisti in domeniu! Atentie, insa, workshopurile astea se pot lasa cu internshipuri sau joburi faine!

In acest an evenimentul se desfasoara in Cluj Napoca, Oradea si Timisoara. Pentru Cluj Napoca, inscrierile se termina maine, 22 octombrie 2014, asa ca trebuie sa va grabiti putin, iar evenimentul va avea loc intre 27 octombrie si 1 noiembrie.

http://prbeta.ro/workshops/

Redau, mai jos, comunicatul de presa, pentru a vedea de ce merita sa mergeti la workshopuri, care sunt persoanele care tin cursurile, care este programul acestora si cum puteti aplica la workshop.

PRbeta Agency lansează a treia ediție a workshop-urilor de comunicare pentru studenți

7 octombrie 2014, Timișoara

În perioada 27 octombrie – 29 noiembrie 2014, agenția timișoreană de relații publice, PRbeta Agency, organizează a treia ediție a  workshop-urilor PRbeta, dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare și jurnalism.
Workshop-urile se desfășoară în trei dintre cele mai mari centre universitare ale țării (Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara) și oferă studenților participanți un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării.
Destinatarii workshop-urilor de comunicare online sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. Studenții participanți, câte 15 din fiecare oraș, au posibilitatea de a învăța comunicare online de la câțiva dintre cei
mai buni specialiști în domeniu. Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop au ani de experienţă în spate și sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din mediul online.
Trainerii celei de-a treia ediții a Workshop-urilor PRbeta sunt: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Monica Jitariuc, Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oana Bulexa, Managing Director la MSLGROUP The
Practice Oltea Zambori, Managing Partner la PRbeta Agency, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Cristina Puțan, Managing Partner la PRbeta Agency.
Fiecare workshop, din cele trei desfăşurate la nivel naţional, durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, de câte patru ore și prezența este obligatorie la fiecare în parte. La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Reprezentanții companiilor pot lua parte la fiecare workshop, pot alege să interacționeze direct cu studenții și le pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.
Primul workshop al acestei ediții se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 27 octombrie- 1 noiembrie 2014. Studenții și masteranzii care doresc să participe la workshop se pot înscrie pe site-ul Workshop-urilor PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro, în perioada 6 – 22 octombrie.
Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri.
”Workshop-urile PRbeta sunt un eveniment adresat studenților care vor să învețe comunicare online și să o aplice practic, în cadrul unui internship într-o companie. Anul trecut, companiile participante la workshop-uri au cerut 60 de CV-uri ale studenților și au recrutat, în medie, 1.3 studenți în prima lună după eveniment. De multe ori s-a întâmplat ca un internship să se transforme într-un job full-time. Aproximativ 50% dintre studenții care au participat în 2013 la cursuri lucrează acum în companii și agenții de comunicare renumite”, subliniază Oltea Zambori, Managing Partner la PRbeta Agency și unul dintre trainerii workshop-urilor.

Ce fain ar fi fost daca ar fi existat aceste workshopuri si pe vremea mea! Dar no, n-a fost sa fie pentru mine, insa pentru voi este si va indemn sa profitati de aceasta oportunitate!

Categories: facultate, practic, recomand

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.