Mediul e Afaceri este un proiect de dezvoltare personala si profesionala, organizat de Societatea Studentilor Europenisti*, in perioada 9 – 13 martie 2015.

mda afis40 de studenti interesati de sfera businessului romanesc se pot inscrie in proiect, cu scopul de a avea si experienta practica odata ce au iesit din bancile facultatii – un mare plus si in fata unui angajator, dar si o baza frumoasa pentru cei care intentioneaza sa isi inceapa propria afacere. Inscrie-te aici pentru a fi unul dintre cei 40 de studenti sau da mai departe detaliile acestui proiect, pentru a ajunge la cei interesati!

Trainingurile si worshopurile vor fi tinute de experti in domeniul economic (Eliade Rotariu, Eusebiu Burcas) si nu numai (Ovidiu Oltean, Anca Serban). Pe ultimii doi am avut onoarea sa ii cunosc personal si i-am ascultat vorbind de multe ori.

Inscrierile se pot face pana la data de 5 martie 2015, completand un formular pe siteul proiectului. Tot aici puteti gasi si mai multe detalii despre speakeri, program si parteneri.

*un ONG studentesc din Cluj Napoca cu o traditie de 19 ani, inclinat spre organizarea de proiecte axate pe educatie non-formala (de exemplu: antreprenoriat, proceduri decizionale in Parlamentul European, caritate), dar si pe reprezentarea studentilor Facultatii de Studii Europene in forumurile decizionale ale acestei institutii.

sursa imagini

Categories: facultate, recomand

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.